top of page

                    Yoga resa 18-25e sept. 

Yoga med utsikt
Yoga med utsikt

Yogaresa till Peloponnesos i Grekland

press to zoom
Yoga med utsikt
Yoga med utsikt

Yogaresa till Peloponnesos i Grekland

press to zoom
1/1

Peloponnesos, mytomspunnet och oerhört vackert. Bästa Platsen i Europa enligt media och Aftonbladet skrev bla,  "ett paradis". Trawell var först med Yoga, träningsresor och Cykelresor till denna magnifika del av Grekland och vi erbjuder förstklassigt boende vid vattnet. 

                               

Yogaresa peloponnesos med trawell.jpg

KOM IGÅNG OCH FÖR DIG SOM HAR KOMMIT IGÅNG

På denna Yoga & Wellness resa till Västra Peloponnesos vänder vi oss till dig som vill komma igång med sin yoga och till dig som redan är igång. Du kommer lära dig grunderna, samt vilka olika Yoga stilar det finns och du kommer så klart få prova på flertal stilar. 

 

Du kommer lära dig andningsteknik, delta på föreläsningar och annat nyttigt.
Vi har trevliga kvällar med quiz där vi utlovar massa skratt och kul saker. Inspirerade föreläsningar om livet och kroppen. Som alltid på trawell´s yoga & wellness resor har vi trevliga cykelturer där vi besöker olika platser och intar lokala specialiteter. Ett par utflykter ingår också där vi bla, besöker "världens vackraste strand" enligt media och vi kan bara hålla med. Du kommer förstå varför! 

YOGA SÅ MYCKET ELLER LITE DU VILL 

Trawell myntade begreppet "träna så mycket eller lite du vill". Sällan kunde vi tro att vårt begrepp skulle kopieras så skamlöst som det görs. Tydligen gjorde vi rätt när vi myntade detta. Vi upptäckte för många år sedan att på träningsresor  och Yogaresor var det ett tvång att man skulle vara med på alla pass, från tidig morgon till sen kväll. Vi upptäckte också att det alltid var en liten klick människor som pressade andra till detta. När du reser på en Yoga eller träningsresa med trawell så bestämmer du hur mycket eller lite du vill träna, ingen press och ingen prestige. Detta är något som våra resenärer älskar och känner en frihet att ta dagen i sin takt. Med detta sagt så vill vi poängtera att prestigen lämnas hemma i Sverige, du är inte på en tävling. Vi hoppas att du som reser med oss (trawellers) gillar vår enkla filosofi.
 

kim-malin-trawell (kopia).jpg
yogaresa med trawell.jpg
kalamatatraining1_edited.jpg

Vi kommer att hålla i Yoga passen både med tak över huvudet och himlen som tak. Vårt hotell har flera mysiga platser och havet är precis framför oss. Det är en skön och avslappnad miljö.

Våra yogalärare är erfarna och mycket omtyckta. Du kommer bli väl omhändertagen. Visste du att trawell var först med att ha musik på sina yogapass 

Vi har haft allt från Rock and Roll Yoga till Yoga med klassisk musik. Förvänta dig härlig och kul Yoga som kommer inspirera dig

yoga i naturen.jpg

Träning & Wellness

Att komma igång med sin träning är en konst och inte alltid motiverande. Vi kommer ge dig motivation och verktygen att klara det. Träning är inte allt i livet och vi kommer att ge dig en yoga upplevelser för bättre mående och för att bli mjukare i kroppen. Kan vara bra att veta att vårt hotell har både Gym & Spa som är helt fritt för dig. Välmående innebär att du skall trivas på plats och njuta av tillvaron. Utöver all träning, yoga ingår dessutom en härlig cykeltur till en pittoresk fiskeby som få Svenskar har sett. Två (2) utflykter ingår också i vårt helhetspaket där vi bli, besöker stranden som är korad till "världens vackraste" samt till byn där den riktiga "Zorba" the Greek bodde.

trawell-fotsteg%20i%20sanden%20(kopia)_e
yogaresa-trawell-kalamata-grekland_edite
västra Mani-trawell.jpg
vandring-pylos-trawell.jpg
methoni-borgen-tr%C3%A4ningsresa-trawell
trawelll-jialouva_edited.jpg
Biking%20to%20Kardamili_edited.jpg

Premium boende

trawell-v%C3%A5rt%20hotell%20i%20kalamat

Vårt boende är Premium och ligger vid vattnet med ostört läge. Vi har ett fint poolområde och egen privat avskärmad strand. Du har fri tillgång till solstolar och handdukar så klart. Gym och Spa har du fri tillgång till dagligen.

fl10.jpg
GreekLambKleftiko1120.jpg

Förvänta dig även en gastronomisk upplevelse med mat som en turist aldrig får. Vår mat tillagas traditionellt och är näringsrikt dessutom för att vi skall må bra och orka cykla

01-filoxenia-kalamata-resort-mafnificent
trawell-gastronomi_edited.jpg
trawell-utsikt%20fr%C3%A5nv%C3%A5rt%20ho

Trevligt  poolområde där du kan vila, sola eller simma. Föredrar du havet? Inga problem vi har egen prata avskärmad strand precis framför hotellet. Gym & Spa finns så klart också för dig som vill relaxa eller lyfta vikter

fl5.jpg
trawell-avsk%C3%A4rmad%20strand%20_edite

PRESSRÖSTER!

Det finns en anledning till varför Mästarnas Mästare spelas in i Peloponnesos år efter år. Var med och upplev det riktiga Grekland med oss på trawell. Vi är experter på Peloponnesos och Grekland eller som våra partners på plats säger om oss - " Greker than the Greeks"

Aftonbladet

" Ett Paradis"

 

"Kalamatafavoriter"

– Den fantastiska cyklingen.

– Klimatet.

– Det grekiska köket.

 

Från utländsk Media:

" Peloponnese - Bäst i Europa" (Lonely Planet)

"I Peloponnese finns Bästa Turerna" (Bicycling Magazine)

fl15.jpg

Spa & Gym är fritt för alla "trawellers". Här kan du koppla av, återhämta dig och bara njuta av tillvaron

Se vad som ingår ?
flyg2_edited.jpg

Flyg

NonStop flyg med varm mat samt dryck ombord

24-crete-all-inclusive-beach-resort-3682

Helpension

Frukost, Lunch, middag ingår. 

Packed Luggage

Bagage

Hela 33Kg bagage ingår när du reser med trawell

trawell-cykelturer (kopia).JPG

Cykeltur

Svenska erfarna guider på plats från dag ett för dig

fl15.jpg

Gym & Spa

Fri tillgång till vårt gym & spa

fl1.jpg

Premium boende

Härligt Premium boende vid vattnet. Bästa läge!

transferbussen_edited.jpg

Transfers

Alla transfers ingår. Vi har alltid moderna egna bussar

vandringsresa-grekland-trawell.jpg

Vandringar

Två (2) trevliga vandringar ingår som alla klarar

yoga%20p%C3%A5%20stranden_edited.jpg

Yoga

Yoga utformat för att utöka din rörlighet

bruno-nascimento-149663-unsplash (kopia)

Träning

Flera pass dagligen

bottom of page