top of page

Wellness & Upplevelseresa - Augusti 

Trekking--Zagoria-trawell
Trekking--Zagoria-trawell

press to zoom
Trekking--Zagoria-trawell
Trekking--Zagoria-trawell

press to zoom
1/1

Greklands hemliga Paradis - Epirus. Var med om en oförglömlig resa till ett Grekland du inte trodde fanns. Här kommer du få uppleva och se platser som få Svenskar har sett. I Epirus finns tex, världen djupaste Ravin (du läser rätt, det är INTE Grand Canyon som många tror), några av Europas och världens renaste floder och vid kusten finns enligt många Europas bästa kuster. Du kommer förstå.

                               

zagoria Grekland med trawell.jpg

                     WELLNESSSRESA & UPPLEVELSER

 

På denna wellnessresa till Nordvästra Grekland vänder vi oss till dig som uppskattar fint boende, lättare träning, se och uppleva nya platser, upptäcka ett Grekland få har sett, vara med på härliga äventyr och utflykter, besöka vingårdar, äta Grekisk mat med lokala specialiteter, gå på Spa, och mycket annat.

 

Vi kommer ha dagliga utflykter till makalösa platser både i dom mäktiga bergen och nere vid kusten. Vi kommer även besöka Ön Lefkada, kuststaden Parga och vandra i dödsrikets flod Styx. Du kommer få se broarna i Zagoria och blicka ut över Vikos som är världens djupaste ravin. Vi kommer ta dig små byar där vi äter lokala specialiteter och dricka goda viner. Vårt program är omfattande och dagarna kommer gå fort. Dock kommer vi även hinna med lite skön lättare träning & Yoga för att inte stelna till.

UPPLEVELSER, -GASTRONOMI, -WELLNESS 

Trawell var den första Nordiska researrangören att anordna upplevelseresor, tränings & cykelresor till dom Grekiska bergen i Epirus. Första åren kunde en del av våra "kollegor" i branschen inte sluta skratta, numera följer dom i våra fotspår. Vi tycker det är kul att fler få se det riktiga Grekland därför anstränger vi oss än mer. Våra  guider imponerar så stort på pressen att dom skrev bla, "som att ha ett levande uppslagsverk med sig". Att ligga i framkant är vår strävan och att erbjuda ett helhetskoncept är naturligt för oss. Reser du med oss på trawell så ingår det mesta och på denna resa är det inget undantag. Du bor på 5*****Premium hotell med Helpension inklusive dryck, alla upplevelsepaket ingår, all träning, yoga & Spa ingår, vingårds besök ingår, rafting, Greek cooking ingår, etc. Vi har alltid kallat det trawell´s helhetskoncept och det är fortfarande unikt. 
 

pindostrekking_edited.jpg
Rafting-Arachthos-4-trawell.jpg
zagoria Grekland med trawell.jpg

Vi kommer besöka Zagorias unika stenbroar som numera är UNESCO skyddade. Dessa broar är flera hundar år gamla och fullt i bruk än idag. Fantastisk ingenjörs konst av lokalbor och byggda av dom. 

Ett (is)kallt och roligt  äventyr:-)

Du kommer få vara med och se platser som få andra Svenskar har sett eller ens hört talas om. Våra egna guider berättar historierna om platserna och hur dom uppstått, mm. 

%C3%A4ventyrepirus_edited.jpg

Wellness med sköna upplevelser

Att trivas på sin resa är vår första prioritet. Boendet måste vara bra, maten likaså för att nämna ett par saker. Miljön skall vara skön och du skall känna dig "hemma" men vara borta. Det kan vara bra att veta att trawell´s personal möter upp dig redan på flygplatsen och är med dig hela din vistelse. Det finns med andra ord fysiska personer som tar hand om dig under hela din vistelse från start tills vi åter är hemma. 

pramanta-epirus-trawell.jpg
mincykel (kopia).jpg
lakeioannina1.jpg
yogaresa-grekland-trawell_edited.jpg
averoff-trawell.jpg
parga-trawell.jpg
lefkada-cykling-trawell-2020 (kopia).jpg

Premium boende

e-palace1%20(kopia)_edited.jpg

Vårt boende är Premium och ligger några kilometer utanför den mysiga bergsstaden Ioannina. Vi har ett fint poolområde där du har fri tillgång till solstolar och handdukar så klart. Gym och Spa har du fri tillgång till dagligen.

e-palace10_edited.jpg
e-palace-maten1.jpg

Förvänta dig även en gastronomisk upplevelse med mat som en turist aldrig får. Vår mat tillagas traditionellt men med modern touch och är näringsrik. Vin / Öl ingår varje kvällsmiddag

e-palace-pool1.jpg
e-palace-alacartematen.jpg
e-palace-chef.jpg

Trevligt  poolområde där du kan vila, sola eller simma. Gym & Spa finns så klart också för dig som vill relaxa eller lyfta vikter

e-palace-pool1_edited.jpg
e-palace-pool3_edited.jpg
e-palace14%20(kopia)_edited.jpg

Spa & Gym är fritt för alla "trawellers". Här kan du koppla av, återhämta dig och bara njuta av tillvaron

PRESSRÖSTER!

" Trawell, ett företag som riktar in sig på tränings- och temaresor till Grekland och som verkligen levererar extra allt vad gäller mat, boende och upplevelser."

 

 "få det mesta och det bästa inom träningsresor"

 " Med ett ord: Fantastiskt"

 "Vill även passa på att rikta ett stort tack till Christos på Trawell som visat oss en helt ny sida av Grekland som jag inte trodde fanns. Tack"

Se vad som ingår !
flyg2_edited.jpg

Flyg

NonStop flyg med varm mat ombord

e-palace-chef.jpg

Helpension

Frukost, Lunch, middag samt dryck ingår. 

Packed Luggage

Bagage

Hela 33Kg bagage ingår när du reser med trawell

pelop_rafting%20(kopia)_edited.jpg

Rafting

Ett Rafting äventyr i ravinen där Game of Thrones skulle spelats in

fl15.jpg

Gym & Spa

Fri tillgång till vårt gym & spa

e-palace-pool1_edited.jpg

Premium boende

Härligt Premium boende uppe vid bergen

transferbussen_edited.jpg

Transfers

Alla transfers ingår. Vi har alltid moderna egna bussar

Χωρίς τίτλο.png

Utflykter

Alla utflykter ingår även till Ön Lefkas 

yoga%20p%C3%A5%20stranden_edited.jpg

Yoga & träning

Yoga utformat för att utöka din rörlighet

vinprovning-averoff.trawell.jpg

Vinprovning

Besök på vingård med vinprovning

bottom of page