FAQ - FRÅGOR & SVAR

I denna sektion har vi besvarat några av dom vanligaste frågorna som dyker upp. Skulle vi har glömt någon fråga som du inte hittar här kontakta oss gärna så hjälper vi till

TRÄNINGSRESA

Måste man vara vältränad för att resa med er? Nej, du behöver inte vara atlet för att delta. Känner du dock att en renodlad träningsresa är för mycket träning rekommenderar vi någon av våra wellnessresor istället där tempot är lugnare

YOGARESA

Behöver man vara "Yogis" för att vara med på era Yogaresor?

Svar: Nej, vi erbjuder Yogaresor för dig som vill komma igång eller för dig som är mer van. Vi erbjuder Yin & Yang Yoga samt har varit i framkant med nya tidens Yoga. Vi erbjuder Iyengar liknande yoga

FLERA RESOR

Det kan vara bra att veta att vi oftast lägger resor parallellt. Detta med anledning att du kanske gillar att cykla 6-7 timmar om dagen medans din fru, partner, sambo, vän, etc gillar träning, yoga, mm. På så sätt kan ni vara fler som är med då utbudet är stort

KONFERENSRESA

Erbjuder ni konferensresor även för små företag / organisationer?

Svar: Ja, vi erbjuder konferensresor för små såväl till större företag/organisationer. Vi har Hotell och anläggningar som klarar flera tusen personer i Grekland. Både vid kusten, bergen och Öarna.

TEAMBUILDING

Vad för slags Teambuilding resor har ni?

Vi skräddarsyr resor för Teambuilding från små till stora organisationer. Vi har erfarna coacher och tillsammans med våra partners kan vi ge skräddarsy dina önskemål. Vi och våra partners har hjälpt  bla,T-Mobile för att nämna en större aktör på Mobilmarknaden

VÅRA HOTELL

Vilken typ av hotell har ni?

På trawell har vi endast Premium hotell (4-5*****) för att ge dig bästa upplevelse och service. OBS! Trawell följer dom internationella reglerna för hotell klassificering vilket ger dig en mer korrekt jämförelse än vad annars är brukligt.

RESEARRANGÖR

Är ni en traditionell Charterarrangör?

Svar: Nej, vi är en nischad researrangör som arbetar med aktivitetsresor och specialresor till Grekland. Vi är experterna på Grekland och kan kulturen och sederna.

FLYGET VID KONKURS

Vad händer om flygbolaget gör konkurs? Skulle flugbolaget göra konkurs i samband med resan kommer du att erbjudas ett liknande resealternativ vad gäller boende, mat, etc. Dock kan vi inte garantera samma destination alltid. Läs mer om detta under resevillkor.

ANTAL DELTAGARE

På våra aktivitetsresor som tex, träningsresa, yogaresa, etc, har vi valt att ha mellan 15-30st deltagare per grupp. Detta för att ge dig en mer personlig upplevelse. För övriga resor tar vi emot enligt överenskommelse.

CYKELRESA

Vilken typ av Cykelresor erbjuder ni?

Vi har Cykelresor både för Landsväg och Mtb från Södra till Norra Grekland. Du väljer den fartgrupp som passar dig. Notera dock att vi på Trawell ALDRIG lämnar någon bakom oss.

WELLNESSRESA

Vad är detta för resor?

Wellness eller MåBra resor är just resor välbefinnande. Vi tränar så klart även på dessa resor, men fokus är mer av balans och välmående. Vi har trevliga cykelturer och utflykter till pittoreska ställen, lättare vandringar, mm. För dig som vill ha en riktigt trevlig semester med avkoppling och stressa ned.

TEMARESOR

Vad är detta för resor?

Våra temaresor har olika inriktningar och kan vara allt från speciella löparresor, vandringsresor, upplevelseresor, Gastronomi & Vinresor, mm. För dig som vill se annat och uppleva något helt nytt

EVENTRESOR

Vad är detta?

En eventresa kan vara allt från att en organisation vill genomföra en händelse / jippo eller att en grupp vänner vill göra en egen resa med oss med riktat innehåll. Det kan vara en familj som vill fira när någon fyller 40 , 50 år (tex) och vill överraska med en annorlunda tillställning. Vi skräddarsyr allt för dig och tar hand om allting.

MILJÖN

Miljön då?

Vi arbetar ständigt med miljöfrågorna. Det gäller allt från flyget till hotellen, maten, transfers, mm. Vårt mål är att endast arbeta med partners som tar miljöfrågorna på största allvar.

MATEN

Erbjuder ni närodlad mat?

Trawell erbjuder på samtliga sina resmål och Hotell närodlad mat som är näringsrik och genuint god Grekisk.

MOUNTAINBIKE

Måste man vara expert på Mtb cykel på era cykelresor med Mountainbike. Svar: Nej. Dom flesta som cyklar Mtb med oss vill uppleva något nytt i första hand.

RUM

Delar man rum och i så fall med hur många. Priset på resan gäller i regel för inkvartering i Dubbelrum med max 2 personer. Vill du ha enkelrum tillkommer en kostnad som hotellen tar ut och den varierar allt från 2000SEK per vecka och uppåt.

©2019 by Trawell AB Sweden. All material är Trawell AB´s egendom och skyddas utav upphovsrätten