BÖRJA DITT NÄSTA ÄVENTYR MED TRAWELL

                                                     Den personliga researrangören

12 -19e Oktober

Cykelresa Lvg - PELOPONNESOS

12990
kr

08-15e Augusti 2020

Wellness-MåBra Resa - Epirus

13990
kr

12 - 21a November

Cykelresa Landsväg - KRETA

15990
kr

OM VÅRA RESOR

Personligt & Familjärt

Trawell är specialiserade på Grekland och levererar resor med en personlig touch. Våra grupper för aktivitetsresorna är mindre, max 35st per grupp. Vi har valt detta för att ge dig bättre service och upplevelse. Vi har dessutom förstklassig kunskap om destinationerna vilket ger dig bättre förutsättningar att se och uppleva det resmålet. Trawell var den första Skandinaviska researrangören att bland annat erbjuda renodlade Träningsresor, Cykelresor, Upplevelseresor, Vin & Gastronomiresor till Grekland. Våra resmål sträcker sig från Södra till Norra Grekland och vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter. Våra ledare / Coacher tar hand om dig redan vid incheckningen och finns till hands under hela din semester. Våra Hotell är alltid Premium (4-5*****) och vi lägger lika stor vikt på maten. Vi månar om att den skall vara närodlad, god och näringsrik

tränaigreklandmedtrawell_(kopia).jpg

VÅR HISTORIA

Trawell AB startades av Christos & Margareta Amprazis för att erbjuda aktivitetsresor till Grekland bortom Charterturismen. Deras vision var att varje resa skulle vara med familjär gemenskap, alltid Premium boende, genuint god närodlad mat och ge hög personlig service. Grundarna som kan Grekland ansåg att det fanns inget alternativ på marknaden och efter mer än 20 år i  IT-branschen sålde dom sina andelar i IT-bolaget dom en gång grundade för att starta Trawell. Namnet har en dubbelbetydelse och togs fram för att spegla deras vision av att resa med dom, dvs "Resa med Välbefinnande" (travel och wellness = trawell). Deras mål är att ligga i framkant och vara den ledande aktören för aktivitetssemester till Grekland. Trawell säljer inte resor - Vi ger dig nya upplevelser.

Familjen Amprazis har dessutom ett stort socialt engagemang och sponsrat bla, Barncancerfonden under mer än 13 år. Under 2019 är Familjen involverad med insamlingar till Hjärt & Lungfonden och blir även den största Sponsorn för "Ride For Life" (www.rideforlife.se) som är Sveriges Nya Cykelteam som cyklar till förmån för Hjärt & Lungfonden. Målet är att samla in och bidra med pengar till den livsviktiga forskningen för att rädda fler liv.

VÅRT UTBUD AV AKTIVITETSRESOR

Vi skiljer oss, hitta det de andra inte har

Yoga on Beach

YOGA RESOR

Yoga resor med pedagogiska och erfarna lärare. Vi har ett brett utbud av Yin & Yang yoga och ligger även i framkant med nya tidens Yoga traditioner. Vad sägs om Rock & Roll Yoga! Garanterat rivigt

CYKEL RESOR

Vi erbjuder Cykelresor både för landsväg och Mtb i princip året runt till Soliga, varma och gästvänliga Grekland. Våra professionella guider kan destinationerna och tagit fram magiska rutter. Bra att veta är att runt 80% av landsvägarna är i princip bilfria vilket innebär att Cyklisten äger vägen. Det här är Cykelresor för dig som uppskattar att cykla på fantastiska vägar från kust till berg, äta god mat, bo Premium och bli vänligt bemöt av lokalbefolkningen.

Close Up of Road Bike

TRÄNINGS & TEMA RESOR

ETT STORT UTBUD ATT VÄLJA MELLAN

dans9.jpg

TRÄNINGSRESA

Träningsresor med ett brett utbud. Cardio, styrka, Pilates, dans, P.U.S.T, Adrenalin, Core, mm. Dessa resor är för dig som vill ha mycket träning under sin semester. Vi erbjuder träningsresor både för dig som vill komma igång, eller för dig som är mer van.
Trawell myntade begreppet "Träna så mycket eller lite du vill" och det gäller på alla resor.

TEMA RESOR

Resor med olika teman. Här erbjuds du specialresor med ett riktat innehåll som tex, Cykla och besöka olika vingårdar, rundresa med historiskt och arkeologiskt inslag, kombinationsresor som att bo både vid kusten och bergen och upptäcka och se nya ställen. Storstad & Träning, Teambuilding resor, mm.

vandring1.jpg

WELLNESS & MÅBRA RESOR

Wellnessresor och Spännande Måbra resor

Warm Up on the Beach

WELLNESS RESOR

Resor med fokus på välbefinnande, god mat, lyxigt boende och skön mjukare träning. Här riktar vi in oss på att njuta i första hand, stressa ned och träna för att känna sig bättre.

MÅ BRA RESOR

Resan för dig som vill ha en aktiv men "soft" semester. Premium boende, god mat och ett utbud av olika aktivitetspass. Sköna cykelturer där du får uppleva ett Grekland du inte annars skulle sett och uppleva. Smaka genuin Grekisk mat i en liten by och få en gastronomisk upplevelse. Roliga kvällsaktiviteter med Quiz och annat kul.

cykel-grekland8.jpg

LÖP RESOR & VANDRINGSRESOR

Gillar du löpträning eller vandra, då är Grekland helt rätt för dig

vandring3.jpg

VANDRINGS RESOR

Grekland har en unik natur, kust och berg som bokstavligen tar andan ur en. Här finns historiska platser vart du än går i princip. Bergskedjor du inte trodde fanns i Europa, världens djupaste Ravin finns i Grekland (Nej, det är Inte Grand Canyon), Europas renaste floder, Meteoras unika hängande kloster, Europas största brunbjörn och Slivervarg stam, mm. Vi kan dom unika platserna och vår Svensk/Grekiska guide på dessa turer är enligt Svenska Journalister "Ett vandrande Uppslagsverk"

LÖP RESOR

Löparresor med stor mångfald. Vi erbjuder resor med mycket erfarna och meriterande löp coacher. Vi har löparresor för olika nivåer, allt från nybörjare till van ultralöpare. Några av våra turer är till mytomspunna Sparta i Söder och andra i Norr är löpning inuti världens djupaste Ravin! Garanterat en makalös upplevelse.

Two Girls Jogging by Water

VIN & GASTRONOMI

Grekland är landet med en flera tusenårig vinkultur

vinprovning-averoff.trawell.jpg

VINKULTUR

Grekland har en tradition av vin som få andra. Visste du att alla druvor i Frankrike har sitt ursprungliga DNA från Grekland! Efter att ha varit borta under många år som vin nation är Grekland nu på väg tillbaka. Så mycket fina kvalitetsviner det produceras just nu är helt fantastiskt. Vi erbjuder rundresor till olika distrikt och olika vingårdar från Norr till söder med vinprovningar. Vi lovar dig spännande utbud av Röda, Vita, Rosé och Bubbelviner du inte trodde fanns i Grekland.

GASTRONOMI

På alla våra Vin Resor så ingår så klart mat och härligt boende. Här har vi dock tagit ett steg längre och tar dig till genuina små tavernor där du dessutom får uppleva mat som en "äkta" Grek. Våra guider på dessa turer är Svensk/Greker och har plockat fram ställen du aldrig hittar själv. Vin & Gastronomi på nytt sätt

epirusmat-5.jpg

SIMRESOR

För dig som vill utvecklas och ta din simning en bit längre eller för dig som vill komma igång

Diving Board

SIMRESA

Simresor med erfarna simcoacher som tar din simning till en högre nivå. På dessa simresor erbjuder vi simning både i bassäng (50m & 25m) samt OW (Open water). I priset ingår det mesta du kan önska dig, inklusive OW

KOM I GÅNG

Vill du komma igång med din simträning? Är du inte så erfaren ännu? Då är våra "kom igång simresor" något för dig. Här får du god hjälp med grunderna, tekniken, mm, för att komma vidare.

simmproffs.jpg

KICK OFF & EVENT RESOR

Kick Off Resor till fängslande platser och ovanliga Events

On Stage

KICK OFF

Vill du skapa en kul och ovanlig Kick Off och låta personalen eller gruppen känna en fin samhörighet? Välkommen till trawell. Vi skräddarsyr din Kick Off efter dina önskemål. Kontakta oss med dina önskemål.

EVENTS

Vi anordnar roliga events för små grupper till stora. Från små organisationer till stora. Vi och våra lokala partners har erfarenheten och tagit fram festliga events till flera globala företag,som tex T-Mobile, kommuner, mfl. Välkommen att kontakta oss för mer information.

rafting_voidomatis1-1000x563 (kopia).jpg

INFÖR RESAN

Trawell Made Easy

traveltips2.jpg

GILTIGT PASS

Glöm Inte

Kontrollera att du har ett giltigt pass! Har du inte det måste du beställa ett nytt. Du kommer inte få gå ombord på flyget utan giltigt pass. Tänk på att det är ditt egna ansvar då ett pass är en värdehandling

tour bus

EU - KORTET

Glöm Inte

EU-Kortet är ett måste när du reser. Detta ger dig rätt att få vård på plats. Har du inget eller tappat bort det så kontakta försäkringskassan och begär att få ett nytt. Vi rekommenderar att du även ser över ditt övriga försäkringsskydd

resevillkor.jpg

RESEVILLKOR

Allmänna Vilkor

Ta alltid del av resevillkoren då du måste godkänna villkoren när du bokar din resa. Du kan läsa mer om detta under länken "info".

KONTAKTA OSS

Box 2015, 436 02 Hovås

031-7090990

trawell-grekiskastolar.jpg

©2019 by Trawell AB Sweden. All material är Trawell AB´s egendom och skyddas utav upphovsrätten