GRUNDARNA

VÅR HISTORIA

Familjärt och Personligt

Trawell AB startades av Christos & Margareta Amprazis för att erbjuda aktivitetsresor till Grekland bortom Charterturismen. Deras vision var att varje resa skulle vara med familjär gemenskap, alltid Premium boende, genuint god närodlad mat och ge hög personlig service. Grundarna som kan Grekland ansåg att det fanns inget alternativ på marknaden och efter mer än 20 år i  IT-branschen sålde dom sina andelar i IT-bolaget dom en gång grundade för att starta Trawell.

 

Namnet har en dubbelbetydelse och togs fram för att spegla deras vision av att resa med dom, dvs "Resa med Välbefinnande" (travel och wellness = trawell). Deras mål är att ligga i framkant och vara den ledande aktören för aktivitetssemester till Grekland.

Trawell säljer inte resor - Vi ger upplevelser.

Familjen Amprazis har dessutom ett stort socialt engagemang och sponsrat bla, Barncancerfonden under mer än 13 år. Från 2018 är Familjen involverad med insamlingar till Hjärt & Lungfonden och är även den största Sponsorn för "Ride For Life" (www.rideforlife.se) som är Sveriges Nya Cykelteam som cyklar till förmån för Hjärt & Lungfonden. Målet är att samla in och bidra med pengar till den livsviktiga forskningen för att rädda fler liv.

Om du vill resa i mindre grupp, bo fint, äta god mat och få en ny upplevelse oavsett om det är i cykeladeln eller på en Yogaresa är du välkommen till Trawell.

Ta del utav våra resvilllkor innan du bokar din resa. För medlemmar i Ride For Life gäller andra villkor som skickas separat till dig

christos & Maggan i Kalamata_edited.jpg