top of page
  • Christos Amprazis

Bara i Grekland"Trawell - ett företag som riktat in sig på tränings och temaresor till Grekland och som verkligen levererar extra allt vad gäller träning, mat, boende och upplevelser" mtbS

Jag fick precis en idé

Vad sägs om cykla nedför entrén?

Vi står vid det vackra poolområdet och tittar mot entre´n till ett av dom mäktigaste hotellen i Grekland, Epirus Palace. Detta är ett 5***** Lyxigt hotell i Regionen Epirus och man förstår varför självaste Ferrari (biltillverkaren) lade sin konferens här.

Idén jag fick i just det ögonblicket var att få en bra bild när redaktörerna från tidningen mtbS rullar nedför entre´n. Chefredaktören tänder direkt på detta och säger, "ingen har gjort detta tidigare så vi kör". Ok, säger jag, MEN, måste prata först med hotellets Direktör och ägaren för att få godkänt. Det är trots allt ett lyx hotell med massa andra gäster.


Direktören lyssnar på min idé att vi vill ha ett snyggt foto när redaktörerna rullar ned för entrén! Det blir tyst..............


"Varför cyklar dom inte ut från receptionen istället för bara från utsidan, säger direktören!"

Jag blir ställd. DU menar att vi börjar filma och fota från receptionen och dom cyklar inomhus via baren, loungen och ut via entrén?

Svar: "Självklart, det är väl ingen idé att göra halvfärdiga jobb"

Vad säger gästerna då? "Men Christos har du glömt att Vi är i Grekland, vad tror du..........."

Sagt och gjort. Vi fotade, filmade och gästerna applåderade och hejade på oss. Ingen annanstans i världen skulle detta kunna ske. Det finns en anledning att vi ofta får höra från våra utländska gäster "only in Greece":-)


Det blev ett bra reportage. Skulle blivit 2 sidor från början men det blev 10 sidor och med en förfrågan från tidningen om att få komma tillbaka och skriva mer.

Trawell arrangerar cykelresor, träningsresor och upplevelseresor till Epirus. Vi var först med erbjuda aktivitetssemester till denna region. Du får på vårt hotell stort härligt rum, helpension med vin / öl, kaffe under middagarna. Vi har även ett nytt gym, spa, som är fritt för "trawellers".


#mtb #cykelresa #cykla #cykelresor #grekland #träna #träningsresa #träningsresor

2 views0 comments
bottom of page