• camprazis

Aktiv Semester med Premium boende!


"Vårt Hotell på Kreta. Cykla, träna, simma, relaxa och njut av Lyxigt boende"


"Bästa Cyklingen, Boendet och maten någonsin" - Jag har aldrig haft bättre boende eller ätit så god mat på någon annan resa" Tomas Berg

Trawell´s grundare ansågs helt galen


Att bo fint och äta genuint god näringsrik mat på semestern är väl en självklarhet?


Riktigt så enkelt är det ju inte. Grundarna till Trawell reste mycket och var på många tränings, - cykel och simresor under flera år. Det första som resenär man blev besviken på och trött var (är) alla "från pris"...... och vid bokningen blev priset i princip alltid mer än 2ggr mer.


Att åka på en träningsresa eller cykelresa hade (har) en klang av att "folk vill träna / cykla och en säng, mer behövs inte då folk inte bryr sig".

Besvikelsen var densamma alltid, taskigt boende med oätlig mat. För arrangören gäller det att tjäna så mycket som möjligt med så lite insats som möjligt.


Vi som grundade trawell tröttnade på dåligt boende och oätlig mat och dyra aktivitetsresor. När vi startade upp trawell var vårt primära mål att alltid erbjuda resor med Premium boende och näringsrik god mat från det allra bästa det Grekiska köket kunder erbjuda till marknadens bästa priser. Vi skapade ett helhetskoncept där det mesta ingår på våra träningsresor, cykelresor, yogaresor och övriga aktivitetsresor.


Dom första kommentarerna från konkurrenter var "dom är helt galna", "viken cyklist bryr sig om boendet". Skratten fastnade i halsen då det visade sig att vårt koncept gick hem och att resenärer verkligen uppskattade Premium boende och god genuin mat.


Oavsett vart du reser med Trawell kommer du alltid få Premium boende till marknadens bästa pris.


Trawell var den första Researrangören som arrangerade Cykelresor och renodlade träningsresor till Grekland. Våra hotell är Premium och ligger precis framför havet med i regel egna privata stränder, (såvida vi inte bor i Bergen). Vi har gym, spa, mm på våra flesta hotell som alltid är fria för "trawellers".


"Bästa cyklingen, bästa maten, bästa boendet "

Gillar du bilfri cykling, bo Premium, äta god mat, känna dig trygg på vägarna, mötas av vänlig befolkning och njuta av Europas bästa året runt klimat?

Välkommen till Trawell - Ingen kan Grekland bättre än vi.

Våra rutter är noggrant framtagna av våra egna erfarna Cyklister/Coacher.
Visste du att

Trawell lägger med sina Cykelresor parallellt träningsresor, yogaresor, wellnessresor. På så sätt kan du ta med en vän, fru, partner, sambo, etc som kanske föredrar annan träning än att cykla 6-8 timmar om dagen.


#vandringar #zagoria #träningsresa #upplevelser #grekland #epirus #nyaplatser #gastronomi #mat #epirus #cykelresor #cykla #mtb #cyklaigrekland #cykelträna #träna #upplevelser #cykling #cykelträna #sparta #kalamata #peloponnese #evia #cykla #landsvägscykel #landsvägscykling #roadbike #cykelresa

15 visningar

©2019 by Trawell AB Sweden. All material är Trawell AB´s egendom och skyddas utav upphovsrätten