• camprazis

Cyklingen i Grekland !


"Förmodligen den bästa någonsin"


"Ett av de bästa åk i mitt liv! Spektakulära rutter, vänlig befolkning och stor aktsamhet mot cyklister"

Läs vad Anna och William tyckte om Cyklingen i Grekland med Trawell:


"Vi är ett par som gillar cykling, vi har cyklat i mer än 7 länder runt om i världen men erfarenheten i Grekland är förmodligen den bästa någonsin!


Vi hade aldrig cyklat i Grekland, visste ärligt inte vad vi skulle förvänta oss! De flesta anser att Spanien, Italien och Frankrike är de bästa och viktigaste europeiska cykelmålen. Men, det visade sig att Grekland hade mer att erbjuda och vi blev mycket positivt överraskade.

I Grekland fanns allt: Stora bergsklättringar, serpentiner på över 30Km som tog andan ur oss, vackra landsvägar, underbar natur, genuina byar, vänlig befolkning och oerhört vackra kustvägar som vi inte sett någon annanstans i Världen. Maten i Grekland visade sig vara ett eget kapitel för sig, och vi kan ärligt säga att vi aldrig ätit bättre mat någon annanstans under våra resor, och då har vi varit i Spanien, Italien, Frankrike, Sydafrika, Portugal, Österrike och Sydamerika"


"Underbart boende, Välorganiserat, bra stöd och fantastiska rutter"

Gillar du bilfri cykling, bo Premium, äta god mat, känna dig trygg på vägarna, mötas av vänlig befolkning och njuta av Europas bästa året runt klimat?

Välkommen till Trawell - Ingen kan Grekland bättre än vi.

Kan vara bra att veta! Trawell var den första researrangören som startade Cykelresor & Träningsresor till Grekland. Våra rutter är noggrant framtagna av våra egna erfarna Cyklister/Coacher.
Visste du att

Runt 80% av landsbygdsvägarna i Grekland är bilfria. Peloponnese, där vi anordnar mycket cykelresor blev vald av "Lonely Planet" till "Best of the Best places in Europe"


#vandringar #zagoria #träningsresa #upplevelser #grekland #epirus #nyaplatser #gastronomi #mat #epirus #cykelresor #cykla #mtb #cyklaigrekland #cykelträna #träna #upplevelser #cykling #cykelträna #sparta #kalamata #peloponnese

24 visningar

©2019 by Trawell AB Sweden. All material är Trawell AB´s egendom och skyddas utav upphovsrätten