• camprazis

Giant Team Sheffield föredrar Grekland !


"Vi vill få en mer varierad cykling"


"Vårt team är ett av dom bästa och för att bli bättre måste vi ge våra cyklister bättre förutsättningar" David Coulson

Träningsläger i Evia - Grekland:


"Team Giant Sheffield väljer bort Mallorca till förmån för den Grekiska Ön Evia"


Evia tänker du! Vad sjutton är detta för liten Ö? Vi kan börja med att berätta att Evia är Greklands näst största Ö och den är större än Mallorca. Ön är förbunden med fastlandet via två (2) broar i Söder och färjetrafik i Norr. Färjorna tar runt 12min för övergång och går var 20e minut. Vårt flyg tar runt 3 timmar och transfertiden från flygplatsen till vårt hotell är ca 45min


Ön har ett flertal bergskedjor och den högsta är på ca 1800möh. Vägarna är sagolika och här finns alla variationer en cyklist kan önska sig. Med ett invånarantal på 26 personer per Km2 är dom flesta vägarna bilfria. Du kommer möta fler får och getter längs vägarna och det kan vara bra att veta att dessa alltid har förtur i trafiken:-)


Vid frågan "varför väljer ett av Englands mest framgångsrika Cykel team Evia istället för Mallorca"?


Svaret var enkelt:

- Säkerheten på vägarna, tusental varierande bilfria vägar, bergen, maten och den vänliga befolkningen


Intressant att notera att den fd Proffscyklisten Bryan Steel som byte ut sina cykelläger på Mallorca mot Evia - Grekland, hade svarat liknande. Han satte säkerheten på första plats för sina cyklister och ville bli bemöt vänligt vilket han och hans cyklister får i Grekland. Att han sen tycker att den Grekiska maten och boendet är bättre var bara bonus enligt Bryan.


Vi har tagit fram några av dom mest fantastiska rutterna man kan tänka sig i Evia och fastlandet. Rutterna är varierande och det finns gott om bergsetapper. Gillar du serpentiner kan vi utlova att Grekland har ett överflöd av magiska serpentiner som inte återfinns någon annanstans.


Trawell var den första Researrangören som öppnade upp Ön Evia för Cykelresor. Vårt hotell är nyrenoverat och ligger precis framför havet med egen privat strand. Vi har gym, spa, mm som alltid är fria för "trawellers".

När du reser med Trawell till Evia får du vårt helhetskoncept där i princip allt ingår.

"Bergen här är värre än Mount Ventoux, sista delen med 45.9% tar priset!"

Gillar du bilfri cykling, bo Premium, äta god mat, känna dig trygg på vägarna, mötas av vänlig befolkning och njuta av Europas bästa året runt klimat?

Välkommen till Trawell - Ingen kan Grekland bättre än vi.

Kan vara bra att veta! Trawell var den första researrangören som startade Cykelresor & Träningsresor till Grekland. Våra rutter är noggrant framtagna av våra egna erfarna Cyklister/Coacher.
Visste du att

Runt 80% av landsbygdsvägarna i Grekland är bilfria. Evia med sina 26 pers/kvm2 har tusentals vägar som är bilfria. Fantastiska serpentiner, höga berg och en underbar kust. Du bor på Trawell´s Premium Resort med bästa utgångsläge för samtliga turer. Egen privat strand , stora lyxiga rum, mm. Vi har cykelresor och träningsresor till Evia från mars till November. Vädret är ett av Europas bästa och utmärkt för cykling.


#vandringar #zagoria #träningsresa #upplevelser #grekland #epirus #nyaplatser #gastronomi #mat #epirus #cykelresor #cykla #mtb #cyklaigrekland #cykelträna #träna #upplevelser #cykling #cykelträna #sparta #kalamata #peloponnese #evia #cykla #landsvägscykel #landsvägscykling #roadbike

4 visningar

©2019 by Trawell AB Sweden. All material är Trawell AB´s egendom och skyddas utav upphovsrätten