• Christos Amprazis

Gudarnas Land - Peloponnesos!


För dig som uppskattar varierad cykling på Gudomliga vägar

"Vackraste kustvägar jag någonsin sett"

Peloponnesos - Land of Gods


"Vår strävan är att alltid erbjuda den bästa helhetslösningen till våra kunder" Trawell

Cykelresan i April till Gudarnas Land


Trawell genomför återigen en cykelresa som skiljer sig totalt från allt annat. April´s cykelresa (fullbokad) tar oss via 4 av dom 7 Regionerna i Peloponnesos. Start/Mål blir i Korint och en tur till Korintkanalen finns i vårt program så klart. Denna cykelresa är på hela 12 dagar och vi avverkar totalt >100mil. Du kommer få cykla i Europas hemliga cykelparadis och du kommer förstå varför Peloponnesos blivit vald till "Bästa Plats i Europa", - "Best träcks in Europe", osv. Här finns en myriad av makalösa vägar, klättringar, serpentiner och tveklöst världens vackraste kustvägar.

Våra Hotell!


Våra hotell är 5*****Premium och samtliga ligger vid vattnet. Alla våra hotell har Gym, spa, och andra faciliteter som är fritt att användas för "trawellers". Vi vet att efter en lång dag i sadeln så vill man kunna sova bra i fina sängar. 


När du reser med Trawell på denna resa får du vårt helhetskoncept där allt ingår, dvs flyg, Premium boende, mat,vin/öl/läsk/dryck, utflykter, etc. OBS! Din cykel ingår på planet och på våra transferbussar fritt och all cykling är guidade för bästa upplevelse samt så har vi supportbussar som är med från dag 1. Vill du inte ha med din egna cykel får du gratis låna en på plats. Vi har toppmoderna Racers i Carbon. Priset är dessutom oslagbart, 19.990kr för 12 dagar med "All and Bike Inclusive"


"Bergen här är helt fantastiska!"

Gillar du bilfri cykling, träning, bo Premium, äta god mat, känna dig trygg på vägarna, mötas av vänlig befolkning och njuta av Europas bästa året runt klimat?Cypern - Vårt hotell för dig som gillar värmen i November.

För vem ?

En Cykel / aktivitetsresa med Trawell till Grekland & Cypern är för helt vanliga motionärer. För dom som vill uppleva fint boende, fina miljöer och bortom massturismen. För dom som uppskattar vänliga människor.


"Bästa cyklingen, bästa maten, bästa boendet "

Gillar du bilfri cykling, bo Premium, äta god mat, känna dig trygg på vägarna, mötas av vänlig befolkning och njuta av Europas bästa året runt klimat?

Välkommen till Trawell - Ingen kan Grekland & Cypern bättre än vi.

Kan vara bra att veta! Trawell var den första researrangören som startade Cykelresor & Träningsresor till Grekland. Våra rutter är noggrant framtagna av våra egna erfarna Cyklister/Coacher.

#cykla #cykelresa #cykelresor #grekland #landsvägscykling #träna

10 views0 comments