• camprazis

Meteora - En Magisk Plats!


Vi på Trawell älskar att visa upp det riktiga Grekland bortom Charterturismen. En plats som vårt hjärta bultar lite extra för är Meteora och är antagligen den största sevärdheten i Grekland. Det här är en spektakulär plats och det är sak att se bilder och en helt annan på plats. När man blickar ut över omgivningen och alla kloster som hänger flera hundra meter upp bland dessa klippberg blir man helt tagen. Det är en helig plats! Man tror inte det är sant, är det på riktigt eller är detta en synvilla? För många är det som att komma till en annan planet eller en inspelning och frågar sig om dess existens! Det är inte så konstigt att här har skett en del filminspelningar, både nationella som internationella. Att förstå innebörden av denna plats är svårt och erfarna journalister som rest runt vårt klot säger:

"Jag har rest i många länder och sett en hel del mer eller mindre konstiga platser, men ingenting kommer i närheten av Meteora. Det är en extraordinär plats som saknar motstycke, helt unik i sitt slag, och naturligtvis finns Meteora med på FN:s världsarvlista."


Visste du att

Trawell har en resa till denna region 25e Maj - 01e Juni. Våra egna Grekisktalande guider är med dig hela vägen och du kommer att få se och uppleva denna plats, plus många andra unika platser. Sol och bad kommer hinnas med också så klart och annat kul. Våra guider kommer ta med dig till små härliga tavernor där du får uppleva hur en Grek äter. En gastronomisk fröjd för öga och gom.#vandringar #zagoria #träningsresa #upplevelser #grekland #epirus #nyaplatser

3 visningar

©2019 by Trawell AB Sweden. All material är Trawell AB´s egendom och skyddas utav upphovsrätten