• camprazis

Vi utökar till 3st Premium hotell i Kalamata!


Ett av våra fina Premium hotell i Kalamata. Egen privat avskärmad strand, spa, gym, tennisplaner, Yoga, mm,mm. Bästa läget i Kalamata

"Turen till Sparta är utan tvekan min bästa cykelupplevelse. Serpentiner som är 3ggr längre än Sa Calobra tar andan ur en, men jag bara älskar det hela"

Staden Kalamata i Peloponnesos är en fröjd


När vi startade upp Kalamata för 6 år sedan blev vi rejält utskrattade av "kollegor" i branschen och speciellt av vissa "cyklister". Idag är det ingen som skrattar längre utan vi på trawell är rejält kopierade. Våra rutter är det som har kopierats mest av både Svenska och Grekiska arrangörer. Detta innebär att vi gjort rätt och med detta sagt så utökar vi vår närvaro än mer i Kalamata och fortsätter att skapa nya rutter inför varje cykelresa vi genomför årligen (6-8st)


10 Skäl till varför du skall välja att resa med Trawell

  1. Vi har Nonstop flyg till Kalamata & Peloponnesos i princip hela året

  2. Vi erbjuder bästa boendet direkt vid havet

  3. Vägnätet. Vi kan vägarna och provcyklar ALLA rutter.

  4. Vi vet var dom bästa klättringarna finns och våra guider är erfarna

  5. Vi erbjuder den bästa Grekiska maten som dessutom är närodlad

  6. Alla transfers ingår i vårt pris.

  7. Din cykelväska fritt på våra bussar

  8. Trawell´s helhetskoncept och bästa pris. (fr. 8.990kr för trawellers)

  9. Störst utbud av Premium hotell med bästa utgångsläge

  10. Ingen annan kan Grekland bättre.

Kalla Fakta

Peloponnesos är en halvö som är dryga 3,5ggr större än Mallorca. Här finns en myriad av bilfria vägar och en genuint vänlig befolkning.


Som landsvägscyklist kommer du älska detta ställe, Harold Abbas, Chefredaktör mtbSDet finns tusentals serpentiner i Peloponnesos.

Dessutom är dom flesta serpentinerna vi tar dig i Grekland i princip bilfria så det går att släppa loss ordentligt. Bilden visar den första serpentinen till Sparta. Den andra serpentiner är över 28km!


Kustvägar då?


Några av Världens vackraste kustvägar finns i Peloponnesos och vi vet var dom finns.


Variation med tusentals vägar

Grekland har en Natur som är unik och Europas bästa året runt klimat. Från varmt kustklimat till Alpina berg, här finns allt. Dess bergsmassiv är fantastiska och som en redaktör uttryckte sig, " Som att vara med i Game of Thrones"För vem ?

Cykelresa med Trawell till Grekland är för dom som vill uppleva riktig cykling. För dom som inte bryr sig om att "man måste vara på Mallorca". För dom som uppskattar vänliga människor. För dom som inte bryr sig att skryta och visa upp sig på Strava, För dom som gillar mycket bilfri Cykling. För dom som vill ha variation på cyklingen. För dom som inte vill trängas på vägarna. För dom som uppskattar bra Boende och Genuin näringsrik mat. För dom som vill åka till ett Genuint ställe utan några som helst Amerikanska snabbmatställen.
"Bästa cyklingen, bästa maten, bästa boendet "

Gillar du bilfri cykling, bo Premium, äta god mat, känna dig trygg på vägarna, mötas av vänlig befolkning och njuta av Europas bästa året runt klimat?

Välkommen till Trawell - Ingen kan Grekland bättre än vi.

Kan vara bra att veta! Trawell var den första researrangören som startade Cykelresor & Träningsresor till Grekland. Våra rutter är noggrant framtagna av våra egna erfarna Cyklister/Coacher. Titta gärna på bilderna och våra hotell i Kalamata. Gillar du Premium boende med allt det bästa du kan tänka dig då säger vi - Välkommen till trawell och våra Grecotel hotell.
Visste du att

Trawell lägger med sina Cykelresor parallellt träningsresor, yogaresor, wellnessresor. På så sätt kan du ta med en vän, fru, partner, sambo, etc som kanske föredrar annan träning än att cykla 6-8 timmar om dagen.


#vandringar #zagoria #träningsresa #upplevelser #grekland #epirus #nyaplatser #gastronomi #mat #epirus #cykelresor #cykla #mtb #cyklaigrekland #cykelträna #träna #upplevelser #cykling #cykelträna #sparta #kalamata #peloponnese #evia #cykla #landsvägscykel #landsvägscykling #roadbike #kalamata #peloponnese #cykelresa2020

8 visningar

©2019 by Trawell AB Sweden. All material är Trawell AB´s egendom och skyddas utav upphovsrätten