12 - 21a November

Cykelresa Landsväg - KRETA

Resans pris:

15990

SEK

OBS! FULLBOKAD
Vad ingår på denna resa?
 • Non Stop Flyg

 • Varm mat och dryck på flyget

 • ALL INCLUSIVE

 • Samtliga transfers

 • Vin, Öl, Läsk, min.Vatten, Kaffe, etc Fritt under middag

 • 23Kg Bagage

 • 10Kg Handbagage

 • Del i dubbelrum

 • Cykelväska fritt på våra transferbussar

 • Cykelväska fritt på Flyget

 • Support och Transferbuss

 

Är något oklart? Ring 031-7090990

OBS! FULLBOKAD

Cykelresa Landsväg till Kreta - 10 dagar!


Vad säger den Svenska pressen om Cyklingen i Grekland!

Lite citat från Sveriges ledande Cykelmagasin:

 

"du kommer att ha cyklat i Berg som du inte trodde fanns i Europa"

 

" ett ord: Fantastiskt"


"Det bästa vi varit med om när det gäller cykling, mat och boende "


" Att cykla på bilfria vägar är helt magiskt"


En Cykelresa som skiljer sig. Turer till Minoiska palatset i Knossos och till Zeus Grotta är en av dom makiska rutterna vi skapat.

Kreta är troligen bästa Cykel ön. Här finns berg som inte återfinns på andra Öar, vackra orörda stränder, ett turkosa hav som tar andan ur en och serpentiner du bara drömmer om. Vi vill ge dig den bästa cykelupplevelsen som går att få på Kreta och därför har vi gått utanför boxen. Till att börja med är denna cykelresa på 10 dagar och du bor på 5***** Lyxhotell med Helpension, det vill säga Frukost, Lunch och Middag. Under kvällsmiddagarna ingår dessutom fritt Öl, vin, läsk, mineralvatten, kaffe.


Du kommer att bo på 3 olika hotell på Kreta och på tre olika ställen. Detta för att du skall få uppleva det bästa Kreta har för Cykling. Från Norr till Europas sydligaste stad Iera Petra. Du kommer att få några fantastiska klättringar, varav en är till Berget "Katharo" (det Rena) och till den magiska platån "Lassithi". Vi kommer att cykla till Kloster uppe i dom orörda bergen och en av dagarna går turen till Europas enda skog med Palmträd. Elounda är Kretas vackra Riviera och dit har vi så klart en tur till.

Det är en speciell känsla när man befinner sig i Europas sydligaste stad och man vet att utsikten från hotellet är mot Afrika. Kusten här är vackert dramatiskt och vi har ett par riktigt sköna rutter längst med havskusten.


Vi kan utlova ett fullspäckat cykelprogram som du kommer att älska. Vi har även lagt in en vilodag med sol och bad och där du även har fri tillgång till Spa. Under återhämtningsdagen bor vi i Agios Nikolaos som är en otroligt mysig kuststad. Här finns härliga små tavernor, affärer, och annat kul att upptäcka.

 

 

Säker Cykling:

Befolkningen i Grekland är generös, vänlig och aktsam. På plats har vi dels en support minibuss samt en transferbuss som är med oss under våra rutter. 

 

Lunch (ingår), intas på utvalda tavernor som är handplockade av Trawell´s personal och vi kan utlova dig en gastronomisk upplevelse av äkta genuin Kretensisk mat.


Boendet: Vi bor på 3 olika  5***** hotell och du har Helpension, dvs, Frukost, Lunch och Middag. Under kvällsmiddagarna ingår dessutom fritt Öl, vin, läsk, mineralvatten, kaffe.

©2019 by Trawell AB Sweden. All material är Trawell AB´s egendom och skyddas utav upphovsrätten