VÅRA RESOR

Vårt utbud av aktivitetsresor

Yoga på stranden

YOGA RESOR

Yoga resor med pedagogiska och erfarna lärare. Vi har ett brett utbud av Yin & Yang yoga och ligger även i framkant med nya tidens Yoga traditioner. Vad sägs om Rock & Roll Yoga! Garanterat rivigt

CYKEL RESOR

Vi erbjuder Cykelresor både för landsväg och Mtb i princip året runt till Soliga, varma och gästvänliga Grekland och Cypern. Våra professionella guider kan destinationerna och tagit fram magiska rutter. Bra att veta är att runt 80% av landsvägarna är i princip bilfria vilket innebär att Cyklisten äger vägen. Det här är Cykelresor för dig som uppskattar att cykla på fantastiska vägar från kust till berg, äta god mat, bo Premium och bli vänligt bemöt av lokalbefolkningen. Vi vänder oss till den helt vanliga cykelmotionären och vi lämnar aldrig någon ensam.

mani-trawellcycling (kopia 2).jpg
dans7.jpg

TRÄNINGSRESOR

Träningsresor med ett brett utbud. Cardio, styrka, Pilates, dans, P.U.S.T, Adrenalin, Core, mm. Dessa resor är för dig som vill ha mycket träning under sin semester. Vi erbjuder träningsresor både för dig som vill komma igång, eller för dig som är mer van.
Trawell myntade begreppet "Träna så mycket eller lite du vill" och det gäller på alla resor.

TEMA RESOR

Vårt utbud av aktivitetsresor

nafplion-kajak-trawell (kopia).jpg

SPECIAL RESOR

Resor med olika teman. Här erbjuds du specialresor med ett riktat innehåll som tex, Cykla och besöka olika vingårdar, rundresa med historiskt och arkeologiskt inslag, kombinationsresor som att bo både vid kusten och bergen och upptäcka och se nya ställen. Storstad & Träning, Teambuilding resor, mm.

WELLNESS RESOR

Resor med fokus på välbefinnande, god mat, lyxigt boende och skön mjukare träning. Här riktar vi in oss på att njuta i första hand, stressa ned och träna för att känna sig bättre.

Warm Up on the Beach
trawell-cykelturer (kopia).JPG

MÅ BRA RESOR

Resan för dig som vill ha en aktiv men "soft" semester. Premium boende, god mat och ett utbud av olika aktivitetspass. Sköna cykelturer där du får uppleva ett Grekland du inte annars skulle sett och uppleva. Smaka genuin Grekisk mat i en liten by och få en gastronomisk upplevelse. Roliga kvällsaktiviteter med Quiz och annat kul.

LÖP, SIM OCH VANDRINGSRESOR

Vårt utbud av aktivitetsresor

vandring3 (kopia).jpg

VANDRINGSRESOR

Grekland har en unik natur, kust och berg som bokstavligen tar andan ur en. Här finns historiska platser vart du än går i princip. Bergskedjor du inte trodde fanns i Europa, världens djupaste Ravin finns i Grekland (Nej, det är Inte Grand Canyon), Europas renaste floder, Meteoras unika hängande kloster, Europas största brunbjörn och Slivervarg stam, mm. Vi kan dom unika platserna och vår Svensk/Grekiska guide på dessa turer är enligt Svenska Journalister "Ett vandrande Uppslagsverk"

LÖP RESOR

Löparresor med stor mångfald. Vi erbjuder resor med mycket erfarna och meriterande löp coacher. Vi har löparresor för olika nivåer, allt från nybörjare till van ultralöpare. Några av våra turer är till mytomspunna Sparta i Söder och andra i Norr är löpning inuti världens djupaste Ravin! Garanterat en makalös upplevelse.

Running Athletic Women
Swimming Pool

SIM RESOR

Simresor med erfarna simcoacher som tar din simning till en högre nivå. På dessa simresor erbjuder vi simning både i bassäng (50m & 25m) samt OW (Open water). I priset ingår det mesta du kan önska dig, inklusive OW. Vi erbjuder simresor för nybörjare och till dig som är van simmare.