5 Platser du måste se i Grekland!

Alla har vi våra favoriter, en del gillar sol, stranden medans andra vill se sådant bortom charterturismen.
Vi på Trawell är nyfikna och vi älskar platser som skiljer sig
. När vi började erbjuda sportresor, träningsresor, yogaresor, aktivitetsresor och wellnessresor till Grekland, ville vi erbjuda våra resenärer det genuina och unika i Grekland. Vi bjuder på våra 5 bästa platser som vi älskar och vet skiljer sig

Härliga platser i Grekland med unik natur

Vi har rest runt i Grekland i över 40 år och med fördelen att prata språket (sk native) har vi haft möjligheter som ingen annan med det vi erbjuder våra resenärer.

För oss är en resa inte bara en resa, det skall vara en upplevelse som ger resenären minnen för livet genom händelser utanför massturismen

Våra resor har tagit oss från Norra Grekland ned till söder (allra längst ned) och vi har fått smaka på en kultur som är flera tusen år gammal, sett och upplevt det moderna Grekland och det urgamla.

Meteora tar bokstavligen andan ur en

Våra 5 favoriter och ett måste för dig att besöka/se när du är i Grekland

Text, Meteora och klar favorit

Favoriter i tur och ordning nedan:

  • Meteora En av dom härligaste platserna i Grekland. En helt unik natur
  • PELOPONNESOS – Platsen där Gudarna bor
  • KRETA – Ön har som det mesta trots massturism
  • Makedonien – Pärlan i Norra Grekland. Här finns anser vi också Greklands bästa stränder
  • Epirus – Greklands största hemlighet. Här finns bland annat världens djupaste ravin (du läser rätt, det är inte Grand Canyon som många tror)

Du kan ta dig till dessa platser via dom större flygplatserna, men vill du få ut det mesta av din vistelse i tex, Epirus då vill vi rekommendera dig att välja en av våra temaresor. Då får du guidade turer, besöka trevliga platser utanför turismen, äta god genuin Grekisk mat på handplockade små tavernor, mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *