Hälsa & Fitness åkte på träningsresa med trawell

Vi ger ett litet utdrag från en artikel som Hälsa & Fitnes skrev efter att ha gjort en resa med trawell, till södra Grekland och halvön Peloponnesos. Vi upptäckte en värld av utmanande cykling, hisnande vackra vandringar och svettigt roliga träningspass.

Kropp och själ som fått vad den behöver

ånga omkring mig, och meridiansolen träffar den övre ytan av det ogenomträngliga lövverket på mina träd, och bara några enstaka sken smyger sig in i den inre helgedomen, kastar jag mig ner bland det höga gräset vid den porlande bäcken; och när jag ligger nära jorden, lägger jag märke till tusen okända växter: När jag hör surret från den lilla världen bland stjälkarna och blir bekant med de otaliga obeskrivliga formerna av insekter och flugor, då känner jag närvaron av den Allsmäktige, som formade oss till sin egen avbild, och andan av den universella kärlek som bär och upprätthåller oss, medan den svävar omkring oss i en evighet av blist.

Polylimnio utflykten och dess Miljö för tankarna till Thailand

Under veckan har vi hunnit med 2st vandringar, varav den ena är till underbara Navarino bay.

Först högt upp på åsen där vi beundrar utsikten från ruinerna av den gamla borgen, och sedan ned till den utomjordiskt sköna stranden Voidokilia där miljön för tankarna till thailand

Text,voidolia stranden

Christos, Margareta och dom övriga instrktörerna / ledarna får oss att känna oss välkomna från första stund. Folk börjar chitchatta med varandra redan vid incheckningsdisken.

  • Omfattande programutbud
  • fantastisk matta
  • härligt hotell
  • kunniga ledare
  • trevliga utflykter
  • bortom massturismen

Detta var ett litet utdrag från veckan som Hälsa & Fitness fick med trawell. När du reser med trawell får du personlig service och premiumboende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *