Wellness / Yoga resa till Atens Riviera

En Yoga/wellnessresa som har det mesta du kan tänka dig för att må bra. Ge dig själv egentid för återhämtning i en lyxig miljö att stilla dina sinnen.

På denna kombinationsresa (Yoga/Wellness) tar vi dig till Atens Riviera.

En hel vecka på vår lyxiga 5*****anläggning med spar & gym. Här har vi en mycket fin yoga studio, närhet till promenad stråk och till självaste Atens Riviera som är så härlig. Du kommer äta god och energirik mat, träna yoga och lära dig om funktionell träning, vi kommer spendera en dag i dom heta Spa källorna i ”Vouliagmeni” (betyder den sjunkna sjön) och så klart besöka gamla stan i Aten och Akropolis. Vi har även en trevlig utflykt till Cape Sounion och Poseidons tempel. Dit tar vi oss via kustvägen som räknas som en av dom vackraste i världen. Sol, bad och trevliga kvällar väntar dig.

Kan vara bra att veta att på denna anläggning har vi biodynamisk mat. Hotellet har egna odlingar i sin anläggning utanför staden.

Detta är en resa för dig som önskar resa i mindre grupp (max 15 pers), vill bo på 5***** lyxig anläggning med Helpension, äta god mat, Smaka fina viner, kunna träna yoga eller fitness, sola, bada och bara njuta. Vår egna personal är med dig från flygplatsen och under hela din vistelse. Vi kallar det Premium Stay, kom själv eller gör en oförglömlig resa med kära vänner.

Yogaresa (Iyengar)

Yogaresa till den Grekiska Ön Evia. Här har vi riktigt spa där vattnet kommer från en källa 2000meter ned i jorden. 5***** Premium boende vid vattnet med helpension samt ett fullspäckat program. Flertal utflykter ingår till bland annat vingård

Ön Evia är Greklands näst största och för dom flesta Svenskar helt okänd.

Evia är känd för sin fina natur och sina fantastiska Termalbad som redan under Antiken var kända och användes flitigt. Här finns massor med naturliga källor utav det hälsorika vattnet med alla sina mineraler och svavel som är balsam för kropp och själ.

Vi kommer erbjuda på denna resa 2 Yoga pass per dag, varav det ena är längre samt så har vi vattengympa för dom som vill prova på detta. Spa & Gym ingår så klart.

Sol & Bad
Boendet är 5***** och Hotellet ligger alldeles vid vattnet där du kan njuta av all tänkbar lyx i en härlig genuin Grekisk omgivning som du inte varit med om innan. Detta är så långt ifrån Charterturismen du kan komma. Vi har egen privat strand, utomhuspool samt inomhus pool med havsvatten!

Helpension (frukost, lunch, middag) ingår och vi vill påpeka att vår mat är närodlad och Bio Dynamisk. Du har ett stort urval av grönsaker, sallader, mm. Vi erbjuder genuin Grekisk mat som lagas omsorgsfullt utav våra “Chef´s”. Våra resenärer ger oss betyg 5 av 5 även för maten.

Vinprovning och Shopping utöver Yoga
Vi besöker en liten lokal vinproducent som har fantastiska viner. Grekland är på väg tillbaka som en ledande Vin nation och vi är glada över att erbjuda dig att delta en kväll med oss för en härlig Vinprovning.
Innan Vinprovningen passar vi på att besöka Evias “Huvudstad”  – Halkida ,där du kan passa på att shoppa och njuta av det lokala livet. Rekommenderas!
 

Vin & Gastronomi

Vin & Gastronomi resa

Mat & Vinresa – Peloponnese

Upptäck Vinguden Dionysos Land.

Grekland är landet med en flera tusenårig vinkultur

Grekland har en tradition av vin som få andra. Visste du att alla druvor i Frankrike har sitt ursprungliga DNA från Grekland! Efter att ha varit borta under många år som vin nation är Grekland nu på väg tillbaka. Så mycket fina kvalitetsviner det produceras just nu är helt otroligt. Vi erbjuder rundresor till olika distrikt och olika vingårdar från Norr till söder med vinprovningar. Vi lovar dig spännande utbud av Röda, Vita, Rosé och Bubbelviner du inte trodde fanns i Grekland.

 

Denna Vin & Gastronomi resa är för dig som vill bo fint på olika platser som vi besöker och med havet precis framför samt uppleva en mat och Vinkultur som tillhör en av Världens äldsta och främsta.

Vi kommer att besöka några av dom främsta Vingårdar i Peloponnesos som är PDO ( Protected Designation of Origin) och ha flertal vinprovningar (4-5st). Du kommer få smaka viner du inte trodde fanns i Grekland, inklusive Sparkling viner, som det görs massvis av i Grekland. Vår resa börjar i Aten och därefter vidare till Korint och den trevliga Spa/Hälso staden Loutraki. Från Loutraki kommer vi sen att ta oss runt Peloponnesos vingårdar.

 

Våra dagar är fullspäckade och du kommer att få en gastronomisk upplevelse. All mat, vin etc ingår på alla luncher och middagar. Du kommer även få besöka historiska platser som Olympia, Antikens Messinia för att nämna ett par arkeologiska platser. Du kommer få besöka Alypa, den lilla kustbyn som filmen “Stormen” spelades in och vi kommer så klart bada och sola här. Ett besök till världens bästa strand, Voidokillia och inta lunch på en liten familjetaverna som lagar fantastisk mat. Vi kommer även att ta oss ut till den pittoreska byn Stoupa där det riktigta ”Zorba the Greek” utspelade sig.

Gillar du, Mat, Vin, Kultur, Fint boende, historia, nya platser, upplevelser, bad. Välkommen på ett äventyr med Trawell – Greklands experterna

En specialresa för dig som önskar resa i mindre grupp (max 20 pers) för att få ut maximalt av upplevelse,se och uppleva platser bortom massturismen. Du vill bo på trevliga Premium anläggningar, äta god mat, Smaka fina viner, sola, bada och njuta av livet. Vår egna personal är med dig från flygplatsen i Sverige och under hela din vistelse för personlig service. Vi kallar det Premium Stay, kom själv eller med kära vänner.

Wellnessresa

En unik wellness/Måbra resa med 5***** Premium boende vid havet. Spa, sol, bad, yoga och trevliga utflykter till historiska platser, moderna platser, vingårdar med vinprovning, upptäck Athen med oss på trawell som är experter. All Inclusive!

 

Investera i din hälsa med trawell´s wellnessresor.

Cape Sounion är en magisk plats och är kanske mest känd för Poseidon templet. Vårt lyxiga boende är precis vid vattnet och templet syns på toppen. Omgivningen är trevlig och här kommer du njuta av yoga, spa, sol & bad samt våra övriga aktiviteter. I vårt program finns ett antal utflykter till historiska platser, till Atens Riviera och så klart självaste Aten och gamla stan.
Cape Sounion ligger dryga 50Km utanför Aten och kustvägen in till Aten och dess riviera räknas som en av världens finaste enligt recensenter och resenärer. Vi kan bara hålla med då vi har cyklat den vägen och vi anser att den är helt fantastiskt. Sällan kan man finna en väg som går längst kusten i slingrade partier och havet alldeles omkring en.

Vårt läge är oslagbart och en vacker strand väntar dig för sol & bad. Givetvis är vår strand avskild och endast för våra gäster och du behöver aldrig slåss om solstolar.

Yoga & Wellnesresa – Kalamata

Vi behöver alla trycka på ”OFF-knappen” och utesluta omvärldens pockande eller krav. Varva ner och ta hand om dig själv.

En vecka i vackra Peloponnesos i södra Grekland kommer du finna balansen, glädjen och harmonin med trawell´s yoga/wellness resor. Du kommer få en upplevelse med Yoga, Yoga fitness, utflykter, lättare vandring och få möjligheten att bada i Världens vackraste strand  – Voidokilia (vald av bla svensk press till världens bästa). Läs gärna mer här: https://yimyacfitness.wixsite.com/trawellresamaj2024

 

Du kan även läsa mer i vår broschyr här: https://trawell.se/info

Vårt Premium hotell ligger precis vid vattnet, inga vägar att korsa eller annat tråkigt. Vi har privat strand så du slipper trängas med andra och vårt poolområde är oerhört uppskattat. Spa samt Gym finns så klart och är helt fritt för ”trawellers”.

Skapa din egentid, Sparka av skorna och ta en paus från vardagstempot. 8 lyxiga stilla dagar bara för dig i Europas paradis. – Peloponnesos. Kom själv eller gör en oförglömlig resa med kära vänner

KOM IGÅNG OCH FÖR DIG SOM HAR KOMMIT IGÅNG

Du kan enkelt boka denna resa här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUBa8MvHutGQRD-4nvfSDtlSPQDxm3WumCiEqxpzgsYbRUqA/viewform

På denna Yoga & Wellness resa till Västra Peloponnesos vänder vi oss till dig som vill komma igång med sin yoga och till dig som redan är igång. Du kommer lära dig grunderna, samt vilka olika Yoga stilar det finns och du kommer så klart få prova på flertal stilar.

Du kommer lära dig andningsteknik, delta på föreläsningar och annat nyttigt.
Vi har trevliga kvällar med quiz där vi utlovar massa skratt och kul saker. Inspirerade föreläsningar om livet och kroppen. Som alltid på trawell´s yoga & wellness resor har vi trevliga utflykter där vi bla, besöker “världens vackraste strand” enligt media och vi kan bara hålla med. Du kommer förstå varför!

YOGA SÅ MYCKET ELLER LITE DU VILL 

Trawell myntade begreppet “träna så mycket eller lite du vill”. Sällan kunde vi tro att vårt begrepp skulle kopieras så skamlöst som det görs. Tydligen gjorde vi rätt när vi myntade detta. Vi upptäckte för många år sedan att på träningsresor och Yogaresor var det ett tvång att man skulle vara med på alla pass, från tidig morgon till sen kväll. Vi upptäckte också att det alltid var en liten klick människor som pressade andra till detta. När du reser på en Yoga eller träningsresa med trawell så bestämmer du hur mycket eller lite du vill träna, ingen press och ingen prestige. Detta är något som våra resenärer älskar och känner en frihet att ta dagen i sin takt. Med detta sagt så vill vi poängtera att prestigen lämnas hemma i Sverige, du är inte på en tävling. Vi hoppas att du som reser med oss (trawellers) gillar vår enkla filosofi.